Elektromos láncos emelők és haladóművek ipari alkalmazásra

Ipari alkalmazásra max. 6300 kg teherbírásig a STAR LIFTKET típusú elektromos láncos emelőket ajánljuk. Ezek az elektromos láncos emelők maximum 1.000 kg teherbírású kisméretű, 2.500 kg-ig terhelhető közepes és a nagy, maximálisan 6.300 kg teherbírású modellsorozatként állnak rendelkezésre.  Emelőink az adott alkalmazásnak megfelelően egyaránt választhatók egy- vagy kétlyukas függesztőlapos vagy függesztőhorgos fix kivitelben, kézi mozgatású szabadonfutó, ill. egy- vagy kétsebességes elektromos mozgatású kétcsapos haladóművekkel.

A kis és közepes modellsorozat emelőit alapkivitelben főáramkörű vezérléssel szállítjuk, de természetesen minden modell rendelhető mellékáramkörű vezérléssel is. A legnagyobb teherbírású modellsorozat emelői kizárólag mellékáramkörű vezérléssel szállíthatók.

A POWER LIFTKET elektromos láncos emelők kétféle kivitelben állnak rendelkezésre és két láncágon maximálisan 25.000 kg teherbírást biztosítanak.

Az EHF és EEF egycsapos szabadonfutó és elektromos haladóművek egyszerű és kedvező áru megoldást kínálnak függesztett daruhidas darupályák kialakítására.

A korábbi LIFTKET modellsorozat emelőinek alkatrészellátása természetesen továbbra is biztosított, de új komplett emelő szállítása már nem lehetséges.