Darupálya rendszerek

A MINŐSÉG ÉS AZ INNOVÁCIÓ VILÁGA

A Kito Erikkila könnyű-, orr- és portáldarukat újít, gyárt, értékesít és szervizel. A biztonság, a minőség, a kiváló ügyfélszolgálat és a gyors szállítás üzleti tevékenységünk középpontjában áll.

ERIKKILA könnyűszerkezetes darupálya rendszerek

Vállalkozásunk látja el a finn ERIKKILA® cég termékeinek magyarországi képviseletét.

Az ERIKKILA PROSYSTEM® könnyű C-sínes darupálya rendszer a STAR LIFTKET emelőkkel kombinálva korszerű, könnyen kezelhető és gyorsan felépíthető megoldást jelent emelési feladataira maximum 2000 kg teherbírásig.

Az ERIKKILA PROSYSTEM® alumínium C-sínes darupálya rendszer a STAR LIFTKET emelőkkel kombinálva elsősorban járműipari összeszerelő üzemek, de más gyártósorok számára is a lehető legkorszerűbb megoldást nyújtja integrált csúszósínes áramellátó rendszerével max. 600 kg teherbírásig.

A rendszerek sokféle méretben és kiépítésben rendelhetők, amelyekről a letölthető angol nyelvű ismertető ad áttekintést.

Kérje ajánlatunkat!


FELTES alumínium portáldaruk

A német FELTES cég által gyártott mobil portáldaruk a STAR LIFTKET emelőkkel felszerelve sokoldalúan alkalmazhatók minden olyan területen, ahol könnyen mozgatható, szállítható és gyorsan felállítható emelőeszközre van szükség alkalmi emelési feladatok megoldásához.

Az alumínium portáldaruk tipikus alkalmazási területei pl. szivattyúk kiemelése vízművek és csatornázási művek telephelyein vagy motorok, szivattyúk, kompresszorok stb. kiemelését szükségessé tevő karbantartási munkák nagyüzemekben, de bármilyen egyéb műhelyben is megkönnyíthetik és biztonságossá tehetik a nagyobb munkadarabok emelését.

Az alumínium portáldaruk szétszerelt állapotban egy-két ember által könnyen szállíthatók és szerszám használata nélkül a helyszínen néhány perc alatt felállíthatók.

A FELTES alumínium portáldaruk többféle méretben és kivitelben, max. 1500 kg teherbírással, kívánságra terheletlen állapotban vagy teherrel kerekeken gurítható változatban is rendelhetők.


Műszaki fordítás

Az emelőgép és más műszaki területen szerzett sokéves tapasztalatainkra támaszkodva vállaljuk műszaki anyagok (gépkönyvek, prospektusok, ajánlatok, szerszámkatalógusok stb.) német és más nyelvekről (angol, román, szlovén stb.) magyarra történő szakszerű fordítását.

Kérje ajánlatunkat!


Szolgáltatások

Bármikor szívesen állunk rendelkezésére! A telefonon, e-mailen érkező megkeresésére 1 napon belül válaszolunk, vagy ajánlatot küldünk Sürgős esetben mobiltelefonon az év minden napján, a rendes munkaidőn túl is elérhet bennünket.

Műszaki-kereskedelmi tanácsadás

Nem csak telefonon, e-mailen keresztül válaszoljuk meg esetleg felmerülő kérdéseit, hanem – amennyiben szükségesnek tartja – előzetes egyeztetés után személyesen is szívesen felkeressük.

Tervezési tanácsadás

A németországi anyacég tapasztalt fejlesztőmérnökeinek legmodernebb CAD technikai hátterével és a magyar viszonyokban jártas, a LIFTKET termékeket hosszú évek óta felhasználó és kiválóan ismerő hazai mérnökirodák partnerként történő bevonásával a helyszínen nyújtunk Önnek tanácsadást, segítséget emelési feladatai ideális megoldásában.

Szerviz

A szükséges karbantartási és javítási munkákat szervizünk és partnereink a gyártóműnél rendszeres továbbképzésben részesülő szakemberei végzik. Az eredeti gyári kopó alkatrészekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk, és az esetlegesen szükségessé váló speciális pótalkatrészeket is rövid időn belül beszerezzük.

termékkategóriák

7

Vegye fel velünk a kapcsolatot

1 + 12 =

1038 Budapest, Templom u 60.

Cégadatok

Cégjegyzékszám

01-09-174880

Adószám

24393638-2-41

EU-adószám

HU24393638

Bankszámla HUF

MKB Bank Zrt. 10300002-10599824-49020016

Bankszámla EUR

MKB Bank Zrt. 10300002-10599824-48820019