LIFTKET és STAGEKET színpadtechnikai motorok

DGUV V54 (D8) vagy DGUV V17 (D8plus és C1) szabvány szerinti biztonság

Termékválasztékunk a hagyományos színpad- és koncertszerelési (rigging) feladatokra alkalmas egyszerű rendszerektől egészen a német BGV C1 szabvány által megkövetelt emeléstechnikai megoldásokig terjed.

Az elsősorban mobil használatra szánt, robusztus LIFTKET MB típusjelzésű motorok világszerte és már Magyarországon is sok rendezvény- és fénytechnikai vállalkozás munkáját segítik. Ezek felső felfüggesztésű és fordított, láncmászó kivitelben egyaránt használhatók.

A növelt biztonsági tényezőjű LIFTKET SB modellsorozat motorjai BGV D8plus kivitelben két egymástól függetlenül működő fékkel és felezett teherbírással, BGV C1 kivitelben pedig ezen felül vész- és üzemi végállás-kapcsolókkal, teherérzékelő cellával és egy sor olyan opcióként rendelhető felszereltséggel, amelyek az emberek feje feletti üzemeltetés során maximális biztonságot nyújtanak.

Az új fejlesztésű STAGEKET motorok fokozatosan leváltják a LIFTKET sorozat termékeit.

Az összes elképzelhető kényelmi funkcióval ellátott kézi és számítógépes vezérlések, beépített frekvencia-szabályozással fokozatmentesen változtatható emelési sebességek teszik teljessé a kínálatot. Kívánságra egyedi gyártású konténerekkel, csoportvezérlőkkel, konfekcionált kábelekkel és egyéb kiegészítőkkel is állunk partnereink rendelkezésére.

A korábbi intenzív üzleti kapcsolatot még szorosabbá fűzve, 2019 évben a LIFTKET Hoffmann GmbH tulajdonosi köre a színpadtechnika területén régóta elismert és sikeres CHAINMASTER GmbH céget is a cégcsoportba olvasztotta. Így lehetővé vált, hogy a bonyolultabb színpadtechnikai feladatokra a CHAINMASTER termékek közvetlen képviseleteként kínáljunk megoldásokat.

A HOFFMANN Fördertechnik GmbH által gyártott színpadtechnikai emelők sok világhíresség koncertturnéin segítenek elkápráztatni a közönséget. Egy sor ismert külföldi és magyar rendezvénycsarnokban, koncertteremben, TV stúdióban és színházban is ezek az emelők biztosítják megbízhatóan az előadások magas színvonalú műszaki hátterét.

A gyártómű telephelye

Flight case

Tokjaink átgondolt tervezésűek és kiváló minőségű anyagokból készülnek.

Szabványos kezelőszervek

Hatékony , moduláris és biztonságos.

Speciális vezérlők

  • D8Plus StageOperator

  • ProTouch StageOperator

  • XYZ-Control- rendszer

Terhelésfigyelő

Megszüntetjük a terhelés elemzésének találgatásait.

Akik már a LIFTKET termékeit választották

Teljesség igénye nélkül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

8 + 1 =

1038 Budapest, Templom u 60.

Cégadatok

Cégjegyzékszám

01-09-174880

Adószám

24393638-2-41

EU-adószám

HU24393638

Bankszámla HUF

MKB Bank Zrt. 10300002-10599824-49020016

Bankszámla EUR

MKB Bank Zrt. 10300002-10599824-48820019